Ugrás a tartalomra

Interetno punoletan!

2019.08.23
17:39
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Započeo je osamnaesti festival "Interetno" u Subotici.

U četvrtak je sa dva koncerta započeo ovogodišnji „Interetno" festival, koji se kao i ranijih godina odvija na glavnom gradskom trgu u Subotici i u „Nepkeru". U gradu se održava vašar, ulica starih zanata, dečji kutak, predstavljanje vina i gastronomije.

„Interetno" se ove godine održava osamnaesti put, a glavna organizatorka Hajnalka Bodrogi kaže da je sa festivalom stasala i jedna generacija, deca koja su se rodila kada je startovao, sada se volonteri i tu atmosferu žele da zadrže.

Ove godine će osim umetnika iz zemlje, nastupiti i plesači iz Kolumbije, Mađarske, Rusije,  Bolivije i Malezije. Doći će 950 učesnika, od čega 750 plesača i 450 dece koji će nastupiti na pozornici.

interetno
Subotica
punoletan

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.