Ugrás a tartalomra

Hladnije vreme stiže za vikend

2019.09.06
21:35
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Osim pada temperature, moguće su i padavine. Stručnjaci kažu da će se oblačno vreme zadržati i tokom naredne sedmice.

Ranoranioci u zoru mogu da iskuse zaista hladno, jesenje vreme. Ipak, tokom prepodneva razvija se sunčan, topao dan. Prema prognozama, u subotu je moguća promena vremena. Sunčano vreme smeniće oblačno, tmurno nebo. Mestimično su moguće kiše i pljuskovi. Najviša dnevna temperatura kretaće se između 18 i 26 stepeni. Promenljivo vreme za mnoge je očekivano u ovom periodu. U centru grada mnogi se odmaraju u hladu krošnji, koristeći lepo vreme. Prepodnevno vreme bilo je idealno i za duže šetnje. Za vikend treba računati na značajan pad temperature i na mestimične kiše.

Promenljivo vreme utiče i na zdravstveno stanje. Stručnjaci kažu da se u ovo doba u većem broju javljaju migrene. Oni koji su na to osetljivi, žale se i na kolebanja krvnog pritiska, a ovo je vreme kada je lako i prehladiti se.

U nedelju će se mestimično razvedriti, biće sunčanih perioda. Kiša je moguća samo ponegde, a očekuje se temperatura između 20 i 25 stepeni. U ponedeljak će se ponovo vratiti kiša, pljuskovi, ponegde i oluje. Pojačaće se i vetar. Dnevna temperatura spustiće se između 15 i 24 stepeni, i prema meteorolozima ovakvo vreme zadržaće se tokom čitave naredne sedmice.

vreme
hladnije

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.