Ugrás a tartalomra

Usaglašena kontrola od ponedeljka na putevima Mađarske

2019.09.15
14:51
Forrás
MTI
Policija Mađarske je na svojoj internet stranici objavila da na javnim putevima zemlje od ponedeljka počinje usaglašena kontrola.

U saopštenju se navodi da na osnovu godišnjeg plana Evropske  mreže za sprovođenje saobraćajnih zakona od 16. do 22 septembra u Mađarskoj će biti sprovedena kontrola pod nazivom „Obrati pažnju na put"

U okviru evropske kampanje kontrolisaće se u prvom redu korišćenje mobilnih telefona u toku vožnje, a naglasak će biti stavljen i na pisanje poruka na mobilnom telefonu tokom vožnje, uživo uključivanje u društvene mreže i pravljenje selfija.

kontrola
Mađarska

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.