Ugrás a tartalomra

Crveni krst dao zahvalnicu Panon RTV-u

2019.09.19
21:22
Forrás
Pannon RTV
Panon RTV i u Subotički mađarski radio dobili su zahvalnicu od subotičke organizacije Crvenog krsta.

Povodom Nedelje solidarnosti Crveni krst je podelio priznanja donatorima, kao i predstavnicima medija koji su pomagali njihov rad. Jesenji program subotičke organizacije Crvenog krsta može se smatrati uspešnim jer su za 59-oro siromašne dece obezbedili pomoć na početku školske godine. Kroz knjižare i paprinice za ovu decu su sakupljene sveske i pribor za pisanje.

Organizacija Crvenog krsta godišnje podeli između 19 i 20 tona garderobe, a uz pomoć donatora ove godine  obezbedili su letovanje za 25-oro dece. Subotički Crveni krst je po akcijama i pružanju pomoći na prvom mestu u Vojvodini, a u Srbiji na trećem.

Panon RTV
Subotički mađarski radio
zahvalnica

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.