Ugrás a tartalomra

Kanjiža deli 70 auto sedišta

2019.09.24
13:22
Forrás
Pannon RTV
Na opštinski konkurs za dobijanje auto sedišta moguće je javiti se do kraja septembra.

Opština Kanjiža raspisala je konkurs za roditelje čije su bebe rođene između prvog januara i kraja septembra, u slučaju da je barem jedan od roditelja vlasnik automobila i ima prebivalište na teritoriji opštine, imaće mogućnost da dobije auto sedište koje zadovoljava evropske standarde. Prednost pri dobijanju sedišta imaju samohrani roditelji, nezaposleni te roditelji blizanaca. Cilj podele dečjih auto sedišta je povećanje bezbednosti u saobraćaju – navedeno je u pozivu na konkurs kojim će se podeliti 70 auto sedišta.

auto
sedište
konkurs
deca
bezbednost

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.