Ugrás a tartalomra

Hajnalka Buranj predsednica Foruma žena SVM-a

2019.10.05
19:30
Forrás
Pannon RTV
Organizacija koja okuplja žene danas je u Senti, u lokalnom sedištu stranke, održala izbornu skupštinu.

Izborna skupština je bila neophodna jer je proteklih nekoliko sedmica organizacija radila bez predsednice – kaže upravo izabrano rukovodstvo Foruma žena. Suzana Bajus iz Novog Kneževca od sada će biti na mestu zamenice predsednice.

„Sarađivaćemo još efikasnije sa forumima omladine i penzionera, učestvovaćemo u raznim aktivnostima pred izbore. Očekujemo da aktiviramo što više dama i njihovih supružnika, da se što više njih uključi u ovaj posao koji želimo da učinimo još efikasnijim" kaže Suzana Bajus, zamenica predsednice, Forum žena, SVM.

Hajnalka Buranj, nova predsednica Foruma žena naglašava da žele da nastave započeti posao.

„Ovde nije reč o tome da započinjemo potpuno novi posao, nego nastavljamo da izgrađujemo ono što smo i do sada činili. Ove godine Forum žena puni 10 godina, i ono što su prethodnici izgradili, treba nastaviti, podržati i dalje jačati" kaže Hajnalka Buranj, predsednica, Forum žena, SVM.

Novo rukovodstvo je istaklo da će i dalje veliku pažnju polagati na borbu za ravnopravnost žena, na izgradnju međunarodnih kontakata, kao i organizaciju skupova koji jačaju zajednicu.

Hajnalka Buranj
Forum žena
Suzana Bajus

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.