Ugrás a tartalomra

Vreme se i dalje šali, oblačite se slojevito

2019.11.11
18:44
Forrás
Pannon RTV
U regionu se i dalje zadržava blago, jesenje vreme. Ne očekuju se padavine narednih dana i smenjivaće se intervali sunčanog i oblačnog perioda.

Subotičane je jutros dočekalo prijatno jesenje vreme. Uprkos sunčanom danu, preporučljivo je višeslojno oblačenje. Ove sedmice nam kišobran neće biti potreban, jer prema prognozi ne treba očekivati kišu.

U utorak se u regionu očekuje oblačno vreme. Dnevna temperatura zadržaće se na oko 14 Celzijusovih stepeni, a od srede može se očekivati više sunčanog vremena. U četvrtak će biti najtoplije, i očekuje se i 17 stepeni.

Do kraja sedmice nastavlja se sunčano, blago vreme. U subotu će se temperatura zaustaviti oko 12 podeoka, a u nedelju će biti i 16 stepeni.

Uticaj fronta za sada ne opterećuje čovekov organizam. Međutim, česte promene vremena mogu da utiču na tegobe onih koji imaju problema sa krvnim pritiskom, kao i bolestima srca i krvotoka. Osim toga, mogu se pojačati i bolovi koštanog sistema.

vreme
vremenska prognoza

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.