Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Autobuski prevoz na svim linijama saobraća redovno

2023.01.27
14:25
2023.01.27
14:33
Forrás
Pannon RTV
Na našu molbu iz Javnog preduzeća „Subotica-trans“ je saopšteno da autobuski prevoz na svim linijama saobraća redovno.

Vozači autobusa su juče najavili štrajk jer nisu dobili odgovor na zahtev za povećanje plata koji su podneli 11. januara. U ranim jutarnjim satima nakratko su obustavili rad, ali je do 8 sati uspostavljen red na svim gradskim, prigradskim i međugradskim linijama, a autobusi saobraćaju prema redu vožnje koji važi za radni dan. Prema našim informacijama, u međuvremenu su predstavnici vozača pregovarali sa gradskim čelnicima koji su ponudili da se u ponedeljak organizuje sastanak sa gradonačelnikom. Do tada će autobusi saobraćati prema redu vožnje na svim linijama, i vikendom.

autobus
Subotica-trans
prevoz

Najnovije

16:46

Ljudi iza kulisa

U okviru ciklusa razgovora „Behind the Scenes: umetnost iza kulisa”, viša kustoskinja Savremene galerije u Subotici Jasmina Vidaković razgovarala je sa Renatom Rudić, menadžerkom obrazovnog programa Otvorenog univerziteta u Subotici.

Najčitanije

Portal eAgrar neophodan!

Zahteve za subvenciju po hektaru poljoprivrednici mogu da podnesu do 15 maja. Rok za prijavu za premije za mleko je samo dve nedelje. Poznati su i rokovi ostalih subvencija. Podnošenje zahteva za novčane subvencije je moguće isključivo preko eAgrara.