Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Automat za cveće u Senti

2021-01-18
17:34
Forrás
Pannon RTV
Od sada je u Senti moguće u bilo koje vreme kupiti cveće.

U Senti je moguće kupiti cveće u svako doba dana i noći zahvaljujući inovaciji koja u svetu nije velika novost, ali je u našoj okolini dosta retka. Svakome se već desilo da je prevideo neki važan datum ili se kasno setio da kupi cveće, kada cvećare već ne rade. U tim prilikama pomažu automati za cveće koji rade 24 časa dnevno i koji nude bukete, rezano sveće i cveće u saksiji.

Timea Ožvar više godina drži cvećaru u blizini senćanske pijace i pažljivom analizom tržišta je iskoristila priliku da na zapadni način proširi svoju ponudu automatom za cveće. Ona kaže da automat ima devet fioka, dakle može da postavi devet buketa, cveća u saksiji ili rezanog cveća, po istim cenama kao i cvećari.

Automat za cveće je tek počeo da radi pre par dana i zainteresovani se upoznaju sa njim.

Senta
cveća
cveće

Najnovije

16:44, Frissítve: 16:54

Šta treba uraditi ako nekoga napadne pas?

Nedavno je jedna Subotičanka pretrpela težak napad čopora pasa. Ovaj incident je izazvao dosta bure u gradu, jer se na ulicama često mogu videti psi lutalice, ali isto tako i u parkovima, na trgovima, usamljeno ili u manjim-većim grupama.
14:51, Frissítve: 16:40

Novi rast cena goriva

Cene goriva u Srbiji su povećane, a očekuju se i dalja poskupljenja. Akcize na gorivo su u zemlji porasle 15. februara, to je jedan razlog, dok je drugi rast cene nafte na svetskom tržištu.

Najčitanije

U Kanjiži dostupne tri vrste vakcina

Stanovnici opštine Kanjiža mogu da biraju među tri vrste vakcina. Osim američko-nemačkog „Fajzer-Bajontek" cepiva i kineskog „Sinofarma", dostupna je britansko-švedska vakcina „Astra Zeneka".

Vakcinacija u Senti dobro napreduje

I u Senti se vakcinacija protiv korona virusa odvija brzim tempom. Skoro 20 odsto građana već je primilo vakcinu. To znači blizu 3000 stanovnika, a danas je vakcinisano još 300 pacijenata.