Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Csipak Edvin

Benzin pojeftinio, dizel poskupeo za dva dinara

2022.10.21
15:25
Forrás
Tanjug
Ove cene važiće narednih sedam dana.

Benzin BMB 95 će u narednih sedam dana koštati 178 dinara po litru, što je za dva dinara jeftinije, dok će evrodizel biti skuplji za dva dinara i iznositi 222 dinara za litar, objavilo je Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ministarstvo određuje cene u skladu sa Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte i objavljuje ih svakog petka do 15 časova.

benzin
dizel

Slične vesti

Najnovije

15:33, Frissítve: 17:20

Bez cigarete – bar jedan dan

U Srbiji se od duvanskih proizvoda najviše koristi cigareta i svaki treći građanin svakodnevno puši. Zabrinjava da gotovo 16 odsto pušača dnevno popuši 20 i više cigareta. Svakog dana u našoj zemlji umre 44 lica od bolesti povezanih sa pušenjem.

Najčitanije

Izvlačenje dobitnika za vikend!

Za vikend će izvući prva dva dobitnika u državnoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi!“. Na snagu su stupila nova pravila, igra se odvija potpuno u digitalnoj sferi, a dovoljno je poslati svega jedan račun.

Strože kazne i oduzimanje vozila

Nacrt novog zakona o bezbednosti saobraćaja donosi nekoliko noviteta, a predviđa strože kazne, privremeno oduzimanje vozila, a najavljena je i promena u obeležavanju pružnih prelaza.