Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Berza za mame i bebe u Debeljači

2019-12-09
19:24
Forrás
Pannon RTV
U Debeljači je proteklog vikenda prvi put održana berza za mame i bebe.

Na manifestaciji koja je održana u predvorju Doma kulture Jožef Atila u Debeljači mogle su se prodati ili kupiti korištena dečija garderoba i igračke.

Organizovanjem humanitarne akcije i berze na mame i bebe, žele da naprave tradiciju.  Tatjana Šipicki je na manifestciju došla iz Kovačice: „Imamo puno dečije garderobe, koju je koristio moj sin. Želela bih da to poklonim majkama kojima je potrebna pomoć. Nešto bih želela i prodati, da od toga kupim nešto za svog sina. Smatram da je jako važna razmena između roditeljima koji imaju veće dete sa roditeljima koji imaju manje dete."

Idejni tvorac berze za mame i bebe je Emeše Urban Lalić. Ona je istakla da je cilj da se roditeljima pruži prilika da prodaju polovnu, ali još uvek dobru odeću i igračke ili da ih eventualno poklone: „Ja verujem da to svakoga zanima, jer ovde nudimo kvalitetnu odeću i igračke. I j sam zainteresovana da nabavim stvari od drugih majki. Velike porodice su posebno dobrodošle, kao i ljudi koji svoje porodice izdržavaju sa skromnijim kućnim budžetima."

Naredne berza za mame i bebe biće održana narednog proleća, a posle toga i na jesen, najavljuju organizatori.

Debeljača
berza

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije