Ugrás a tartalomra

Besplatno odlaganje otpada u Centre za sakupljanje otpada, ali ne bilo koje vrste

2023.08.02
15:45
2023.08.02
20:34
Forrás
Pannon RTV
Pored količine koja se odnosi na nedeljnom nivou, stanovnici mogu da odnesu besplatno svoje smeće do određene količine u Centre za sakupljanje otpada u Bikovu, Kanjiži, Bačkoj Topoli i Senti, koji su otvoreni u utorak.

Direktor doo “Regionalna deponija” Subotica, Gelert Gligor je u jutarnjoj emisiji Subotičkog Mađarskog Radija rekao da je važno sa stanovnici koriste priliku i shvate da je to izuzetno zgodna i važna inicijativa sa stanovišta selektivnog sakupljanja otpada.

Važno je istaći da se u centrima za sakupljanje otpada ne prihvata svo smeće, tačan spisak može se naći na sajtu www.deponija.rs , tu se mogu naći sve potrebne informacije o primanju smeća. Više informacija može se dobiti na 024/ 673-815. U programu je rečeno, da je objavljen priručnik u vezi sa novom mogućnošću, a koji sadrži sve informacije u vezi projekta. Priručnik se ubrzano dostavlja što većem broju ljudi. 

otpad
besplatni
odlaganje
Gelert Gligor
regionalna deponija

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.