Ugrás a tartalomra

Dečji programi na Interetnu

2017.08.26
13:46
2017.10.04
12:26

Predzadnjeg dana Interetno festivala u glavnoj ulozi su bila deca. U Nepkeru su se predstavili dečiji folklorni ansambli. Laslo Lukač, predsednik žirija je rekao da bez obzira na plasmane, mnogo je važnije da su svi došli u narodnim nošnjama i što deca neguju narodnu kulturu na visokom nivou.

Ansambl Zlatna vuna (Aranygyapjú) iz Mađarske je izvela lutkarsku predstavu za najmlađe, a vrhunac večeri bio je gala nastup Pava. Nastupali su vojvođanski učesnici emisije MTVA za otkrivanje mladih talenata. Popodnevni program je Pannon Radio prenosio uživo od 16.30 do 20.00 časova.

interetno
interetno
dečji programi

Najnovije

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.