Ugrás a tartalomra

Deda Mrazovi bajkeri raznose poklone deci

2019.12.21
18:50
Forrás
Pannon RTV
Više od 300 dece su Deda Mrazovi Banatskih Bajkera obradovali poklon paketima.

Od osnivanja kluba, to jest treću godinu oni organizuju darivanje bolesne dece. Prvi put ove godine stigli su i kod 16 korisnika humanitarnog društva Bethesda u Bačkoj Topoli. Zahvaljujući velikom srcu 130 donatora, uspeli su sastaviti bogate poklon pakete. Stanovnici doma u Bačkoj Topoli svečanim programom su zahvalili nesvakidašnju ljubaznost. Međutim, put Deda Mrazeva bajkera ovim nije završen. Možete ih videti i narednih nekoliko dana.

Janoš Kovač, član Moto-kluba Banatski Bajkeri: “Juče smo bili u Kikindi. Prikupljali smo pakete za preko 300 dece. Danas će biti podela paketića u klubu u Bačkoj Topoli. 23. decembra idemo u Čoku i Novi Kneževac  a 26. u Iđoš.”

Deda Mraz
poklon paketić
Bačka Topola
Banatski Bajkeri

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.