Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Deset godina emisije „Javni poslovi”

2022.01.24
18:18
2022.01.24
18:24
Forrás
Pannon RTV
Povodom jubileja, u subotu, 29. januara, za gledaoce pripremaju posebnu svečanu emisiju i nagradnu igru.

Informativna emisija „Javni poslovi” (Közügyek), emituje se deset godina. Proteklih godina gledaoci su mogli da prate više od deset voditelja te emisije.

Pannon RTV/Payeta Maurice

Povodom okruglog jubileja, za gledaoce pripremaju i posebno praznično izdanje, u kojem će, pored poznatih ličnosti koje su proteklih godina gostovale u emisiji, mesto dobiti i najuzbudljiviji i najsmešniji trenuci ove emisije.

 

Atene Farkaš, urednik - voditelj, „Javni poslovi”: „Trebalo je nekoliko dana da se sve ovo pregleda, i da se izaberu oni trenuci koji su, da tako kažem, istorijski momenti, ili da se obrade prve emisije, sam početak. Pored toga, priprema se i jedna kompilacija smešnh situacija iz emisija. Tu smo pokušali da izaberemo kolege koje gledaoci možda već poznaju preko malih ekrana, kroz emisiju „Javni poslovi”. Da tako kažem, napravili smo jedan sažetak od najsmešnijih trenutaka.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Arpad Loboda, urednik - voditelj, „Javni poslovi”: „Napustićemo studio na koji smo se navikli jer će naša svečana, prigodna emisija emitovati iz velikog studija, sa dve lokacije, ali biće i spoljnih uključenja, biće i više voditelja u isto vreme, čekamo i goste, a mi ćemo se truditi da sve to bude što interaktivnije, da emisija bude što zanimljivija i spektakularnija.”

Pannon RTV/Payeta Maurice

Iz emisija prikupljenih od 26. decembra 2011. godine do dana, izabrani su istorijski trenuci u poslednjih deset godina, kao i momenti koji su posebno važni za vojvođanske Mađare.

Gabor Juhas, odgovorni urednik, „Javni poslovi”: „Gledaocima ćemo pružiti uvid u pozadinske tajne, kada je i u kakvim okolnostima radila emisija „Javni poslovi", kada su i kakvi saradnici radili na njoj. Podsetićemo se na najvažnijih tema, izvestićemo i o istorijskim trenucima o kojima je emisija „Javni poslovi" izveštavala tokom deset godina. Naravno, biće tu i lakših tema, muzika će imati svoje mesto u našoj emisiji, a zatim ćemo izvući i pobednike naše nagradne igre.”

Za gledaoce pripremaju nagradnu igru. Navedite u svom komentaru pet voditelja emisije „Javni poslovi” iz poslednjih 10 godina! – na to pitanje očekuje odgovore Fejsbuk stranica „Javni poslovi”, do 19 časova u petak, 28. januara. Među učesnicima nagrade igre biće izvučen jedan usisivač, vaučer za kupovinu u vrednosti od 5.000 dinara i poklon paket koji dodeljuje Centar Hungarikum.

Pannon RTV
Javni poslovi
Gabor Juhas
Atene Farkaš
Arpad Loboda

Slične vesti

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.