Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Digitalna platforma za žensko preduzetništvo

2023.09.11
15:23
2023.09.11
16:51
Forrás
Pannon RTV
Predstavljena je prva digitalna platforma namenjena ženskom preduzetništvu što je ujedno i prva takva platforma u Srbiji i u regionu.

U ovom trenutku trećinu privrednika Srbije čine žene, zbog toga je važno da imaju odgovarajuću podršku, mogućnost stvaranja kontakata i informisanja. Postavljanje ove platforme pomogao je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam. Kroz ovu platformu žene preduzetnice dobiće odgovarajuću podršku, znanje i potencijale za ostvarenje svojih snova i uspeha.

„Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu nastala je posle uspešno završene Startap akademije koju smo organizovali uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam Autonomne pokrajine Vojvodine. Platforma je zamišljena da pruži podršku, edukaciju, umrežavanje svih žena preduzetnica, kako u Srbiji, tako i u regionu. Smatramo da nam je malo tržište i da treba da se povežemo“ rekla je Indira Popadić, osnivač platforme. 

digitalna platforma
žensko preduzetništvo

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.