Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Do četvrtka promenljivo, uz kišu

2019-06-17
15:02
Forrás
Pannon RTV
U drugoj polovini nedelje biće više sunčanog i toplog vremena, ali ne prognoziraju se tropske vrućine.

U odnosu na prošlonedeljno vrelo i sparno vreme, u Subotici je danas sasvim prijano. Živa u termometru zastala je daleko ispod 30 stepeni.

Pešacima u gradu je prijalo hladnije vreme i mnogi su rado krenuli u šetnju. Rozalija Laslo, stigla je iz Kanbere, glavnog grada Australije, u posetu prijateljima. Prema njenim rečima klima je ovde ista, kao na dalekom kontinentu.

Narednih dana nas očekuje promenljivo, ali i dalje toplo vreme u našem području. U utorak su  mogući pljuskovi i oluje, a vetar će ojačati do olujnog. Osim sunčanih perioda u sredu su na više mesta mogući pljuskovi, oluje, sa jakim udarima vetra.

U četvrtak će biti više sunca, ali i dalje se mogu očekivati pljuskovi. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 30 stepeni. Mestimično se može očekivati sparno i vlažno vreme, a zbog pljuskova pogoršaće se zdravstveno stanje kod astmatičara.

U vremenu od 10 do 16 časova UV zračenje biće jako i izuzetno jako, te je potrebno obezbediti zaštitu kože, kao i unositi dovoljno tečnosti u organizam.

vreme

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.