Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Do četvrtka promenljivo, uz kišu

2019-06-17
15:02
Forrás
Pannon RTV
U drugoj polovini nedelje biće više sunčanog i toplog vremena, ali ne prognoziraju se tropske vrućine.

U odnosu na prošlonedeljno vrelo i sparno vreme, u Subotici je danas sasvim prijano. Živa u termometru zastala je daleko ispod 30 stepeni.

Pešacima u gradu je prijalo hladnije vreme i mnogi su rado krenuli u šetnju. Rozalija Laslo, stigla je iz Kanbere, glavnog grada Australije, u posetu prijateljima. Prema njenim rečima klima je ovde ista, kao na dalekom kontinentu.

Narednih dana nas očekuje promenljivo, ali i dalje toplo vreme u našem području. U utorak su  mogući pljuskovi i oluje, a vetar će ojačati do olujnog. Osim sunčanih perioda u sredu su na više mesta mogući pljuskovi, oluje, sa jakim udarima vetra.

U četvrtak će biti više sunca, ali i dalje se mogu očekivati pljuskovi. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 30 stepeni. Mestimično se može očekivati sparno i vlažno vreme, a zbog pljuskova pogoršaće se zdravstveno stanje kod astmatičara.

U vremenu od 10 do 16 časova UV zračenje biće jako i izuzetno jako, te je potrebno obezbediti zaštitu kože, kao i unositi dovoljno tečnosti u organizam.

vreme

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.