Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Do proleća biće završen Dom medija

2017-10-20
13:53
Forrás
Pannon RTV
Dom medija gradi se u Subotici u sadašnjoj Mađarskoj kući i na susednom prostoru. Ovde će biti smešteni Panon RTV, severnobačka redakcija Mađar soa i nedeljnik Het nap. Izgradnja je u toku.

O pojedinostima govorio je Ištvan Bodžoni u emisiji  na našem programu. Rukovodilac Fondacije Panonija je rekao: prema planovima zgrada treba da bude u potpunosti završena do marta 2018. godine. Sa ovim preuređenjem i izgradnjom novog objekta biće stvorene mogućnosti za nove redakcije i studija. Ulaganje je ostvareno uz pomoć mađarske vlade.

„To će doprineti da protok informacija, komunikacije unutar mađarske zajednice o pitanjima koja se tiču mađarske zajednice, ali isto tako komunikacije između Mađarske i Srbije, odnosno mađarske i srpske većinske zajednice značajno popravi sa ovim kapacitetima. Istovremeno, učiniće mogućim stvaranje mnogo bogatijih, zanimljivijih  i zabavnijih programa" kaže Ištvan Bodžoni, rukovodilac kancelarije Fondacije Panonija.

Subotica
zgrada
Panon RTV
Ištvan Bodžoni

Najnovije

22:46

Stižu prehlade

U domove zdravlja danas su stigle prve vakcine i nadležni kažu da od naredne sedmice mogu da ih prime oni koji su u grupi ugroženih građana.

Najčitanije

Motociklista stradao na Majšanskom putu

Nesreća se dogodila u sredu uveče, očevici kažu da se motociklista kretao ka Makovoj Sedmici kada je u krivini iz sporedne ulice na njega izleteo automobil.