Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Barda

Dođe vreme kad se šetnja ne isplati

2020.03.31
14:42
Forrás
Pannon RTV
Juče, ponedeljak 30. mart, Prekršajni sud u Subotici je protiv šestoro privedenih lica doneo rešenja o novčanoj kazni.

Njih je policija pojedinačno na različitim lokacijama zatekla na ulici u vreme policijskog časa zbog čega su privedeni i odmah su i kažnjeni.

Uprkos upozorenjima stručnjaka da se ne izlazi na ulice i javne saobraćajnice bez jakog i opravdanog razloga jer se time ugrožava lično zdravlje kao i zdravlje drugih ljudi pojedinci ne poštuju ni stručne savete pa ni izričite zabrane i naredbe. Zbog toga je kažnjeno još šest lica sa područja Severno-bačkog okruga jer su uprkos svemu u vreme policijskog časa našli razlog za šetnju ali nisu našli dovoljno jake argumente da ubede sudiju da je šetnja bila opravdana i zato sada u porodičnom budžetu moraju da nađu po stotinak hiljada dinara da bi platili kršenje zakona i ugrožavanje zdravlja.

Subotica
zabrana kretanja
šetnja
kazna

Najnovije

Najčitanije

Požar u supermarketu u Malom Bajmoku

U blizini subotičkog buvljaka danas posle podne izbio je požar. Gusti oblak dima bio je vidljiv iz svih delova grada, a teško se disalo u blizini vatre.

U Horgošu veće prisustvo policije

Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.

Ištvan Pastor: Ovo će biti godina izbora!

Cilj Saveza vojvođanskih Mađara na izborima i u Mađarskoj i u Srbiji jeste da ostvarimo rezultate koji će potvrditi naše političke interese, rekao je predsednik Skupštine Vojvodine i lider SVM-a.