Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Barda

Dođe vreme kad se šetnja ne isplati

2020.03.31
14:42
Forrás
Pannon RTV
Juče, ponedeljak 30. mart, Prekršajni sud u Subotici je protiv šestoro privedenih lica doneo rešenja o novčanoj kazni.

Njih je policija pojedinačno na različitim lokacijama zatekla na ulici u vreme policijskog časa zbog čega su privedeni i odmah su i kažnjeni.

Uprkos upozorenjima stručnjaka da se ne izlazi na ulice i javne saobraćajnice bez jakog i opravdanog razloga jer se time ugrožava lično zdravlje kao i zdravlje drugih ljudi pojedinci ne poštuju ni stručne savete pa ni izričite zabrane i naredbe. Zbog toga je kažnjeno još šest lica sa područja Severno-bačkog okruga jer su uprkos svemu u vreme policijskog časa našli razlog za šetnju ali nisu našli dovoljno jake argumente da ubede sudiju da je šetnja bila opravdana i zato sada u porodičnom budžetu moraju da nađu po stotinak hiljada dinara da bi platili kršenje zakona i ugrožavanje zdravlja.

Subotica
zabrana kretanja
šetnja
kazna

Najnovije

19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.