Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Društvo kolekcionara Subotice slavi jubilej 50 godina

2023.03.19
17:44
2023.03.19
18:19
Forrás
Pannon RTV
Naredne sedmice organizovaće međunarodnu berzu.

Društvo kolekcionara Subotice obeležava jubilej, 50 godina postojanja, a u monografiji su ovekovečili svoj rad u proteklih 20 godina. Društvo postoji od 1970. godine, ali zbog epidemije virusa korona do sada nisu mogli da na odgovarajući način obeleže značajan jubilej. Društvo kolekcionara Subotice ima više od 50 članova. Naredne subote organizovaće 84. međunarodnu prolećnu berzu u Subotici, i očekuju veliki broj posetilaca.

„Društvo je u pogledu pola, uzrasta, ideoloških stavova i socijalnog statusa, izuzetno široko. Prigrlili smo sve vrste kolekcionarstva, najčešće učestvuju kolekcionari umetničkih dela, numizmatičari, filatelisti, skupljači značaka, praktično svi koji mogu da se smatraju kolekcionarima, članovi su našeg društva“ kaže Silvester Gerlovič, predsednik Društva kolekcionara Subotice.

Društvo kolekcionara Subotice
Silvester Gerlovič

Najnovije

13:20

Mirno na severu KiM

Na severu Kosova Metohije noć je protekla mirno. Snage Kfora bile su oko zgrade lokalne samouprave u Zvečanu, u prostorijama opštine pripadnici tzv. kosovske policije, a građani su se uglavnom razišli.
16:47, Frissítve: 17:04

Slavni fudbalski timovi stižu u Bačku Topolu

TSC je dospeo u kvalifikacije Lige šampiona i sa tim je bačkotopolski tim ostvario istorijski uspeh u karijeri. U poslednjem kolu Superlige protiv Vojvodine je igrao 1:1 i sa nerešenim rezultatom osigurao drugo mesto u šampionatu Srbije.

Najčitanije

11. Vojvođanski galop na Gradskom hipodromu

Panon televizija će od 12:00 časova direktno vršiti prenos samog otvaranja događaja i kvalifikacione trke. Takođe na Panon televiziji u terminu od 18:10 časova možete pratiti u direktnom prenosu finalne trke.