Ugrás a tartalomra

Dva požara dogodila su se prošle noći u Novom Sadu

2020.05.17
13:31
2020.05.17
13:45
Forrás
Pannon RTV
Dve osobe lakše su povređene u požaru u jednom stanu, u drugom slučaju nema povređenih.
Tanjug/Jaroslav Pap

Prošle noći izbio je požar u Novom Sadu tokom kojeg je u dve zgrade vatra zahvatila više stanova. Vatra je izbila u ulici Stevana Mokranjca, oko dva časa izjutra. Kako saznajemo, eksplodirala je plinska boca u jednom stanu u potkrovlju. Dve osobe su zadobile lakše telesne povrede, a nema podataka o materijalnoj šteti. Na lice mesta izašlo je sedam vozila vatrogasne službe i službe hitne medicinske pomoći, kao i policija. Požar je ugašen u zoru, oko četiri časova.

Tanjug/Jaroslav Pap

U Novom Sadu prošle noći dogodila se još jedna eksplozija. Na Limanu 2, na napuštenom parkiralištu ispod Mosta Slobode,  oko 3.30 časova eksplodiralo je vozilo marke BMW, novosadskih registarskih oznaka. Nakon eksplozije vozilo je za 10 minuta u potpunosti izgorelo. Na lice mesta je osim vatrogasaca izašla i policija. u ovom slučaju nema povređenih, niti preminulih. Uviđaj o tome šta je dovelo do eksplozije, još uvek traje.

Novi Sad
stan
požar
povređeni
vatra
eksplozija
vozilo

Najnovije

Najčitanije

Šupljak: Na Festivalu belog luka dobrodošlica novorođenčadi

Proslava Dana sela godinama se vezuje za Festival belog luka, koji je izrastao u najveću manifestaciju Šupljaka. Tada se organizuje dobrodošlica novorođenčadima naselja i dele im pokloni. 17 novorođenčadi rođenih od Festivala 2019-e dobili su poklon