Ugrás a tartalomra

Dva požara dogodila su se prošle noći u Novom Sadu

2020.05.17
13:31
2020.05.17
13:45
Forrás
Pannon RTV
Dve osobe lakše su povređene u požaru u jednom stanu, u drugom slučaju nema povređenih.
Tanjug/Jaroslav Pap

Prošle noći izbio je požar u Novom Sadu tokom kojeg je u dve zgrade vatra zahvatila više stanova. Vatra je izbila u ulici Stevana Mokranjca, oko dva časa izjutra. Kako saznajemo, eksplodirala je plinska boca u jednom stanu u potkrovlju. Dve osobe su zadobile lakše telesne povrede, a nema podataka o materijalnoj šteti. Na lice mesta izašlo je sedam vozila vatrogasne službe i službe hitne medicinske pomoći, kao i policija. Požar je ugašen u zoru, oko četiri časova.

Tanjug/Jaroslav Pap

U Novom Sadu prošle noći dogodila se još jedna eksplozija. Na Limanu 2, na napuštenom parkiralištu ispod Mosta Slobode,  oko 3.30 časova eksplodiralo je vozilo marke BMW, novosadskih registarskih oznaka. Nakon eksplozije vozilo je za 10 minuta u potpunosti izgorelo. Na lice mesta je osim vatrogasaca izašla i policija. u ovom slučaju nema povređenih, niti preminulih. Uviđaj o tome šta je dovelo do eksplozije, još uvek traje.

Novi Sad
stan
požar
povređeni
vatra
eksplozija
vozilo

Slične vesti

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.