Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Dvadesetak dece posetilo medijsku kuću Pannon

2018.07.30
13:37
Forrás
Pannon RTV
Deca su u sklopu kampa Mađarskog kulturnog centra Nepker posetila našu medijsku kuću, te su učestvovali u programu.

Deca koja se nalaze u letnjem kampu Mađarskog kulturnog centra Nepker posetila su danas medijsku kuću Pannon. Međutim, nisu samo razgledali prostor iza kulisa, već su se okušali i u programu uživo u okviru radio emisije „Pannon preso". Organizatori kampa kažu da ovaj doživljaj obogaćuje decu, mnogo im pomaže u razvoju vizualnih sposobnosti. Cilj posete je bio da uprkos dečjem uzrastu upoznaju rad naše medijske kuće.

Pannon Médiaház
Mađarski kulturni centar „Nepker

Slične vesti

Najnovije

17:30, Frissítve: 17:47

Haj-tek škola u Bečeju

U Osnovnoj školi „Petefi Šandor” u Bečeju otvorena je savremena, digitalna učionica. Ova obrazovna ustanova je na konkursu „Haj-tek škola”, Grupacije „Mesaroš”, dobila sredstva u visini od 30 miliona forinti.
12:15, Frissítve: 17:02

Kabare u Čoki

Ženski hor Kulturno umetničkog društva „Dr Tihomir Ostojić” iz Ostojićeva, predstavio je u sredu uveče, u Domu kulture u Čoki, svoju predstavu pod nazivom „Kabare”.

Najčitanije

Pucnjava u Horgošu

Na društvenim mrežama večeras su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako jedna grupa migranata šeta ulicama Horgoša, a povremeno se čuje i pucnjava.

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.