Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Eksplodirala bomba u kafiću Borsalino u Subotici

2019-11-18
13:44
2019-11-18
16:28
Forrás
Pannon RTV
Područje oko subotičkog Radijalca jutros je potresla eksplozija. Detonacija se dogodila u kafe-restoranu Borsalino. Nepoznati počinioci bacili su eksplozivnu napravu na ugostiteljski objekat.

Prema informacijama, niko nije povređen, ali je u lokalu načinjena velika materijalna šteta.

Ostatci od stakla, razbijeni prozori. Kada smo stigli na lice mesta, taj prizor nas je dočekao u dvorištu subotičkog kafića. Nekoliko ljudi se okupilo oko ugostiteljskog objekta, pitajući se šta se dogodilo.

Rozalija Korbai živi nekoliko metara od Borsalina. Rano ustaje, a eksploziju je čula dok je gledala televiziju: „Čula sam veliku eksploziju ili prasak. Pomislila sam da je eksplodirala automobilska guma. Izašla sam na terasu, ali nisam videla ništa. Ništa sumnjivo što bi ukazivalo da se nešto dogodilo. Ujutro sam na radiju čula da je ovde u našem komšiluku došlo do eksplozije, ali druge informacije za sada još nismo dobili. Bilo je baš glasno. "

Oko 9-10 sati radnici kafe-restorana već su čistili ostatke od eksplozije, a na jedan papir su nalepili da objekat ne radi.

Prema informacijama Javnog servisa Srbije, počinioci, njih dvojica, bili su maskirani. Vlasnik objekta je za našu televiziju, izvan kamere rekao,  da su počinioci kroz prozor ugostiteljskog objekta prvo ubacili ciglu, a potom i eksplozivnu napravu manjih dimenzija. Policija je obavila uviđaj. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici.

bomba
Subotica

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije