Ugrás a tartalomra

Elvira Kovač: „deca nemaju svoj glas u javnom životu i u političkom prostoru“

2022.11.29
17:40
Forrás
Pannon RTV
Poverenik za zaštitu građana organizovao je konferenciju na temu zaštite dece od zlostavljanja.

Elvira Kovač, potpredsednica Skupštine Srbije iz redova SVM-a rekla je da deca nemaju svoj neposredni glas u javnom životu i u političkom prostoru. Za njihovu bezbednosti, za njihovo zdravlje i njihove mogućnosti u prvom redu su odgovorni njihovi roditelji, zatim obrazovni sistem, i mi koji donosimo zakone i politike kao prva i poslednja linija odbrane, napisala je političarka.

Srbija je zemlja u kojoj je Narodna skupština Republike Srbije svojim radom u oblasti rodne ravnopravnosti i prevencije nasilja pokazala da postoje vrednosti koje su postale civilizacijski konsenzus i za koje se zalažu svi“ naglasila je Elvira Kovač.

Elvira Kovač

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.