Ugrás a tartalomra
Facebook/ Kovács Elvira

Elvira Kovač: „deca nemaju svoj glas u javnom životu i u političkom prostoru“

2022.11.29
17:40
Forrás
Pannon RTV
Poverenik za zaštitu građana organizovao je konferenciju na temu zaštite dece od zlostavljanja.

Elvira Kovač, potpredsednica Skupštine Srbije iz redova SVM-a rekla je da deca nemaju svoj neposredni glas u javnom životu i u političkom prostoru. Za njihovu bezbednosti, za njihovo zdravlje i njihove mogućnosti u prvom redu su odgovorni njihovi roditelji, zatim obrazovni sistem, i mi koji donosimo zakone i politike kao prva i poslednja linija odbrane, napisala je političarka.

Srbija je zemlja u kojoj je Narodna skupština Republike Srbije svojim radom u oblasti rodne ravnopravnosti i prevencije nasilja pokazala da postoje vrednosti koje su postale civilizacijski konsenzus i za koje se zalažu svi“ naglasila je Elvira Kovač.

Elvira Kovač

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije