Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/archívum

Elvira Kovač je jedna od potpredsednica Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

2022.01.24
16:22
2022.01.24
18:24
Forrás
Facebook
Ona će tu funkciju obavljati godinu dana.

Političarka SVM-a je tu informaciju sa građanima podelila na svojoj stranici na društvenoj mreži. Ona je u svom postu napisala da je jedna od ključnih institucija u procesu pristupanja Srbije EU upravo Savet Evrope, koji ima izuzetnu ekspertizu u oblasti zaštite manjinskih prava.

Elvira Kovač u svom postu navodi da će u narednom periodu njeni glavni zadaci biti lojalno i fer predsedavanje i zamena predsednika Parlamentarne skupštine Saveta evrope.

Slične vesti

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.