Ugrás a tartalomra
Facebook

Elvira Kovač ostaje potpredsednica Parlamentarne skupštine SE

2023.01.23
15:34
Forrás
Pannon RTV
U Strazburu je počelo prvo ovogodišnje zimsko zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

Poslanik Tini Koks iz Holandije postao je novi predsednik tog tela, dok će jednu od funkcija potpredsednika Parlamentarne skupštine i dalje obavljati Elvira Kovač. Potpredsednica Saveza vojvođanskih Mađara i poslanica u Skupštini Srbije, u svojoj objavi na Fejsbuku navodi da će nastaviti sa započetim poslom i da će pokušati da opravda poverenje.

Prvi deo zimskog zasedanja Parlamentarne skupštine Saveta Evrope biće održan od 23. do 27. januara, a među temama koje se nalaze na dnevnom redu jesu pitanje nedavnih tenzija između Beograda i Prištine, agresija Rusije na Ukrajinu, odnosno mogućnost rešavanja nasilja nad ženama.

Elvira Kovač

Najnovije

16:46

Ljudi iza kulisa

U okviru ciklusa razgovora „Behind the Scenes: umetnost iza kulisa”, viša kustoskinja Savremene galerije u Subotici Jasmina Vidaković razgovarala je sa Renatom Rudić, menadžerkom obrazovnog programa Otvorenog univerziteta u Subotici.

Najčitanije

Portal eAgrar neophodan!

Zahteve za subvenciju po hektaru poljoprivrednici mogu da podnesu do 15 maja. Rok za prijavu za premije za mleko je samo dve nedelje. Poznati su i rokovi ostalih subvencija. Podnošenje zahteva za novčane subvencije je moguće isključivo preko eAgrara.