Ugrás a tartalomra

Emisija „Naša riznica“ gostovala u Segedinu

2023.12.01
10:42
2023.12.01
17:28
Forrás
Pannon RTV
Autori emisije Panon RTV-a „Naša riznica“ razgovarali su sa publikom u Segedinu, u Vojvođanskoj kući.

Emisija „Naša riznica“ istražuje naselja u Vojvodini i promoviše one Mađare koji predstavljaju prave vrednosti. Publika je do sada mogla da vidi 67 emisije u ovom serijalu koji uređuju autorke Angela Đarmat, koja je trenutno na porodiljskom odsustvu i Mirela Kiralj koja je zamenjuje. Tokom večeri publika je imala prilike da vidi i neobjavljene snimke sa terena i da se upozna sa tajnama stvaranja emisije.

Naša riznica
Segedin

Najnovije

18:30, Frissítve: 18:40

Konferencija pravnika na Paliću

Na Paliću je održana konferencija pravnika pod nazivom “Bezgranična zaštita prava manjina”. Događaj je organizovalo Udruženje pravnika vojvođanskih Mađara u saradnji sa Institutom za zaštitu prava manjina iz Republike Mađarske.
15:28, Frissítve: 16:21

Sačuvajmo tradicionalni svinjokolj od zaborava!

Svi zainteresovani su mogli da učestvuju na tradicionalnom svinjokolju u Mesnoj zajednici Makova sedmica u Subotici. Svrha ove manifestacije je očuvanje tradicije, prenos na mlade naraštaje, kao i prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe.
11:11, Frissítve: 16:58

“Avantura počinje ovde!”

U Beogradu se pod ovim sloganom održava Međunarodni sajam turizma. Skoro 30 zemalja će biti predstavljeno na ovoj manifestaciji koja će se održati od 22. do 25. februara. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Grčka.

Najčitanije