Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

EP u rukometu: Srbija sa pobedom prolazi dalje

2022.01.15
10:51
Forrás
Pannon RTV
Na Evropskom prvenstvu, koje zajednički organizuju Mađarska i Slovačka, reprezentacija Srbije će danas igrati protiv selekcije Hrvatske.

U „Pick areni" u Segedinu će prvi na teren istrčati reprezentacija Francuske, koja je u prvom kolu pobedila Hrvate sa 27:22, i koja je među favoritima za osvajanje prvenstva. U susretu koji počinje u 18 časova, protivnik će im biti ekipa Ukrajine, koja je prvenstvo počela sa porazom.

U drugom meču grupe C sastaće se najbolji rukometaši Srbije i Hrvatske. Za reprezentaciju Srbije pobeda bi značila sigurno drugo mesto i plasman u narednu rundu, pošto su u prvom meču savladali Ukrajince rezultatom 31:23. Očekuje se velika borba i spektakularno navijanje, jer hrvatska reprezentacija nakon početnog poraza mora da pobedi, kako bi imala šansu da prođe u narednu fazu turnira. Utakmica počinje u pola devet uveče.

Evropsko prvenstvo u rukometu 2022

Slične vesti

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.