Ugrás a tartalomra

Festival „Đenđešbokreta" u Horgošu

2019-05-31
19:25
Forrás
Pannon RTV
Panon televizija će od 12.30 prenositi 56. manifestaciju „Đenđešbokreta" koja se kao i „Durindo" ove godine održava u Horgošu.

Gledaoci će uz voditelje Petera Zvekana i Zoltana Brašnjoa moći da gledaju defile folklornih društava. U zajedničkom emitovanju sa RTV Vojvodina pažljivo ćemo pratiti i zvanično otvaranje manifestacije.

festival
Đenđešbokreta
Durindo

Slične vesti

Najnovije

14:00, Frissítve: 17:24

Lakša nastava uz robote

Na dvodnevnom akreditovanom kursu “Primena robota u obrazovanju” organizovanom na Učiteljskom fakultetu na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici učestvuje 18 pedagoga i nastavnika.
17:04

Borba protiv ambrozije

Koncentracija ambrozije u vazduhu u Novom Sadu i okolini je veća od dozvoljenog. Situacija se neće poboljšati ni narednih nekoliko dana, kažu zvaničnici.
16:08

Interetno: Iza kulisa…

Drugog dana Interetno festivala predstavile su se folklorne grupe iz dalekih zemalja. Na glavnom trgu Subptice nastupali su gosti iz Bolivije, Kolumbije, Malezije i Rusije.

Najčitanije

Nova ulaganja u Bačkoj Topoli

Ovih dana će se raspisati konkurs za javnu nabavku za izgradnju prečistača otpadnih voda u Bačkoj Topoli. Pokrajinska vlada ove godine podržava projekat sa preko 190 miliona dinara.

Novi pravilnik o prevozu putnika

JP za prevoz putnika “Subotica-trans” je spremno za 1. septembar, kada počinje primena novog pravilnika kojim se uređuje obavljanje organizovanog prevoza dece.

Biciklom oko Crnog mora

Nakon 7.700 kilometara vožnje biciklom, u sredu se vratio kući Tamaš Vereš iz Trešnjevca.