Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Film o čantavirskim žrtvama iz 1944/45 večeras na Duna World!

2019.06.30
13:16
Forrás
RTV Pannon
Prezentovanje dokumentarnog filma o čantavirskim žrtvama iz 1944/45 u produkciji RTV Panon za gledaoce mađarskih javnih medija u nedelju uveče.

Dokumentarni film “Oprostiti da, zaboraviti ne” u režiji Zoltana Kozme emituje se na TV Duna World u nedelju u 21.35 časova. Film govori o njegovom dedi Maćašu Kozma, koji je u ono vreme nasilno odveden sa ostalim meštanima. Od tada, a prošlo je više od 70 godina, niko ga više nije video. Kroz njegovu priču, film prikazuje događaje u Čantaviru u to vreme.

Glavni snimatelj  Adrian Salai, montažer Đorđe Zuković.

 

Čantavir
žrtve
film
Zoltan Kozma
RTV Pannon
Duna World

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.