Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Forumov Božićni vašar u Senti

2018-12-17
23:16
Forrás
RTV Pannon
Povoljno su mogle da se kupe knjige, između ostalih i „Priče iz vrta sa jagodama" Aniko Mesaroš.

U Kući umetnika u Senti organizovan je Božićni vašar knjiga. Zainteresovani su mogli da pazare najnovija izdanja kuće „Forum" uz popust od 30 odsto. Na događaju je održana i promocija knjige Aniko Mesaroš „Priče iz vrta sa jagodama".

Nakon promocije deca su rado kupila knjigu koja je bila na popustu. „Priča govori o tome kako se maloj princezi ne dopada šta je tata odlučio i koga joj je izabrao za para" kaže Laslo Bode iz Sente.

Modernizovanoj, svevremenoj priči u knjizi cilj je da deci približi snagu ljubavi. „Iskreno kažem da bih volela da je čitaju oni od nula do 100 godina. Istina je da je ovo pitanje interesantno od prvog razreda, a gornje starosne granice nema, ne postoji" kaže Aniko Mesaroš, pisac.

Kulturni i obrazovni centar „Turzo Lajoš" već više godina održava vašar knjiga zajedno sa izdavačkom kućom Forum. Ričard Huđik, direktor centra kaže: „Izdavačka kuća Forum oko Božićnih praznika, odnosno sa njihovim približavanjem, održava vašar knjiga u Forumovoj zgradi. Senćanski vašar bi bio prateća aktivnost koju smo spojili sa predstavljanjem knjige senćanske književnice Aniko Mesaroš".

Nakon promocije zainteresovani su mogli sva izdanja Foruma da pazare po povoljnim cenama.

Forum
božićni vašar
Senta

Najnovije

21:55, Frissítve: 22:05

Vašar zanata u Temerinu

Kako se gasi vatra, kako raditi kao tv novinar? Na ova i slična pitanja su posetioci Vašara zanata u temerinskoj OŠ “Imre Kokai” dobijali odgovore.

Najčitanije

Sudar dva automobila na Majšanskom putu

Na Majšanskom putu desila se saobraćajna nezgoda u kom su se sudarila dva putnička vozila. Prema našim informacijama, u nezgodi nema povređenih ali je materijalna šteta velika.

Svečani doček za Lasla Đerea

Teniser Laslo Đere stigao je kući u Sentu. Sportista je trenutno na 31. mestu na ATP listi, a nedavno je osvojio turnir u Rio de Žaneiru.

Letnje računanje vremena od sledećeg vikenda

Prema prvobitnom predlogu Evropske komisije, kazaljke na satu u EU bi se ove godine pomerale zadnji put. Zbog tehničkih razloga to ipak nije moguće, te je utvrdjen novi datum 2021. godina.