Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fudbaleri Spartaka prekinuli loš niz

2023.09.17
13:18
2023.09.17
13:24
Forrás
Pannon RTV
Ekipa iz Subotice je na domaćem terenu pobedila Vojvodinu u prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije.

U utakmici u subotu uveče Spartak je imao težak zadatak, jer su izgubili poslednje tri utakmice u prvenstvu, a u 9. kolu prvenstva im je gostovala Vojvodina, koja se u ovoj utakmici smatrala favoritom. Domaća ekipa je povela nakon kornera u 14. minutu, Tanasijević je glavom poslao loptu u gol. Nakon toga su se nizale dobre prilike pred oba gola u prvom poluvremenu, ali lopta nije nikako ulazila u gol.

Nakon preokreta opet je ekipa Spartaka imala šansu za pogodak. Đurasović je dobio loptu na svojoj polovini terena i krenuo je prema protivničkom golu. Dodao je loptu Ubiparipu koji je u 56. minutu udvostručio vodstvo svoje ekipe dobrim udarcem sa 20 metara udaljenosti. Vojvodina je nakon toga preuzela kontrolu, stvorila je nekoliko sjajnih prilika, ali većina njihovih udaraca je bila van okvira gola, a kada su šutevi išli u okvir gola, golman Manojlović je sjajnim odbranama uspevao da spreči pogodak protivničke ekipe.

Ovom pobedom od 2:0 i sakupljena tri boda, ekipa Spartaka se trenutno nalazi na sedmom mestu tabele, dok je Vojvodina na 9. mestu.

Spartak
fudbal
Subotica
Vojvodina

Najnovije

Najčitanije

33. Berbanski dani u Horgošu

Izložbom proizvoda i svečanim kulturnim programom su započeli 33. Berbanski dani u Horgošu. Narednih dana u naselju će se prikazati brojni programi, posetioce očekuju sportski sadržaji, takmičenje u kuvanju, vašar, koncerti.