Ugrás a tartalomra

Fudbalski klub TSC igra sutra Kup utakmicu

2021.03.10
18:03
2021.03.10
19:00
Forrás
Pannon RTV
Ekipa iz Bačke Topole će se u četvrtfinalu sastati sa Radnikom iz Surdulice, za plasman među četiri najbolje ekipe.

Kapiten TSC-a Saša Tomanović je uveren da će se posle dva poraza u prvenstvu sada vratiti na pobedničku stazu i da će ostvariti istorijski uspeh, plasman u polufinale Kupa Srbije. Utakmica će početi u četvrtak u 12:55, u Senti, i dalje bez gledalaca.

Saša Tomanović, kapiten ekipe, TSC: „Utakmice u Kupu su zanimljive, jer jedan susret odlučuje o prolasku dalje, odnosno o ispadanju. Bio bi veoma lep rezultat kada bi se plasirali u polufinale. To bi bio istorijski uspeh za klub, a bilo bi lepo i za nas igrače. Želimo sutra da pobedimo i na taj način pristupamo toj utakmici."

TSC
kup
Srbija
fudbal
Radnik
Surdulica
Bačka Topola

Slične vesti

Najnovije

16:25, Frissítve: 16:39

Šire ostvarivanje prava nacionalnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije je po četvrti put organizovalo sastanak povodom akcionog plana za period 2022-2025. godine. Pomenuti dokument bavi se ostvarivanjem prava nacionalnih manjina.
15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.
17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.