Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Granični prelaz Horgoš2 - Reske2 otvoren u oba pravca

2019-08-25
16:00
2019-08-25
18:04
Forrás
Pannon RTV
Putnici koji ulaze i izlaze iz Mađarske, mogu koristiti granični prelaz Horgoš2 – Reske2 – rekao je za RTV Pannon portparol Policijske kapetanije županije Čongrad.

Dodao je, međutim ako se naglo poveća broj putnika koji čekaju na granici, prelaz će biti otvoren samo u jednom pravcu. Kao što je ranije javljano, u subotu samo putnici koji su se kretali prema Mađarskoj, mogli da koriste malogranični prelaz Horgoš2 – Reske2. Ova mera je zajednički cilj Policijske kapetanije županije Čongrad i srpskih kolega, da se povećanjem broja ulaznih traka dodatno smanji vreme čekanja.

granica
Reske
Horgoš
granični prelaz

Slične vesti

Najnovije

20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće
15:33, Frissítve: 19:59

Poznati glasovi u Zenti

Mali broj budimpeštanskih pozorišta može se pohvaliti sa toliko poznatih sinhronih glasova, kao što je to slučaj sa Novim pozorištem. Njihova predstava "Ljudi glasovi" govori o toj profesiji.
16:47, Frissítve: 19:59

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.

Najčitanije

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.