Ugrás a tartalomra
Facebook / Pásztor István

Ištvan Pastor: Prošlo je vreme priča, država mora da zaštiti svoje građane

2023.09.08
22:01
Forrás
Facebook
Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara je reagovao na pucnjavu ispred robne kuće Lidl.

Pucnjava danas popodne ispred robne kuće Lidl u Subotici, mora da bude poslednje upozorenje da Srbija preispita svoju migratornu politiku. Odlučno i bez popustljivosti se mora stati na put ilegalnoj migraciji. Toliko smo već pričali o tome. Prošlo je vreme priča, država mora da zaštiti svoje građane - piše Ištvan Pastor na Fejsbuku.

Dr Balint Pastor, predsednik poslaničke grupe Saveza vojvođanskih Mađara, predsednik Skupštine Grada Subotice isto je reagovao na pucnjavu: Mi od 2015 zahtevamo od države u Narodnoj skupštini da zaštiti svoje građane. Nadam se da će sada već svi uvideti da se ovome mora stati na put. Mi ćemo biti istrajni i dalje.

Ištvan Pastor
dr Balint Pastor
pucnjava
migranti

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.