Ugrás a tartalomra
Magyar Szó/Lakatos János

Izgoreo krov porodične kuće u Feketiću

2019.02.06
19:19
2019.02.06
19:30
Forrás
Pannon RTV
Porodica Joža ostala je bez krova nad glavom zbog izbijanja požara koji su vatrogasci gasili puna tri sata.
Magyar Szó/Lakatos János

Porodica Joža dospela je u izuzetno tešku situaciju i potrebna im je pomoć, očekuju javljanje dobronamernih ljudi koji su u poziciji da im pomognu, jer su se našli u problemu. Krov njihove porodične kuće u Feketiću je izgoreo. Prema dobivenim saznanjima, jedan vatrogasac je lakše povređen tokom gašenja požara.

U kući se tokom izbijanja požara sama nalazila Eržebet Joža, koja je zapazila da se ispod crepova probija dim. Dok se ona popela na tavan, sve je već bilo u plamenovima. Vatra je izbila u okolini dimnjaka, ali se brzo proširila po celom krovu. Vatrogascima koji su stigli na lice mesta trebalo je tri časa da suzbiju plamenove.

Porodica Joža doživela je veliku materijalnu štetu, a i krov štale koja se nalazi pored njihove porodične kuće je takođe nestao u vatri. Na fejsbuku su objavljeni pozivi dobronamernim ljudima ukoliko na bilo koji način mogu, da priteknu u pomoć porodici Joža, čiji je telefon 063/170-16-40 i na koji mogu da se jave oni koji žele da im pomognu.

Magyar Szó/Lakatos János
Feketić
kuća
izgoreo

Najnovije

19:21, Frissítve: 19:27

Pokrajina pomaže obnovu škola u Vojvodini

Pokrajinska vlada sa 76 miliona dinara podržava obnovu i održavanje škola u Vojvodini. Sredstva su obezbeđena za 21 obrazovnu ustanovu, za 14 osnovnih škola i 7 srednjih škola. Ugovori o podršci potpisani su danas u Novom Sadu.
15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.