Ugrás a tartalomra
Korizók a jégpályán
Pannon RTV

Izmenjeno radno vreme subotičkog „Stadiona"

2018-12-18
14:50
Forrás
Pannon RTV
Tokom božićnih praznika će subotičko javno komunalno preduzeće „Stadion" imati promenjeno radno vreme.

Javno kumunalno preduzeće „Stadion" iz Subotice će tokom božićnih praznika imati izmenjeno radno vreme. Gradsko klizalište će u ponedeljak 24. januara raditi od 10 do 12 časova, a na dan Božića po gregorijanskom kalendaru će raditi redovno. Bazen i Hala sportova će imati dežurstvo i 24. i 25. decembra tokom redovnog radnog vremena. Sportsko-rekreativni centar na Prozivci će na oba praznična dana biti otvoren ujutro od 6 do 15 časova.

Subotičko strelište i stadion, teren u Prvomajskoj ulici, sala za stoni tenis i kancelarije će biti zatvoreni i na badnji dan i Božić.

Subotica
stadion
radno vreme

Najnovije

21:55, Frissítve: 22:05

Vašar zanata u Temerinu

Kako se gasi vatra, kako raditi kao tv novinar? Na ova i slična pitanja su posetioci Vašara zanata u temerinskoj OŠ “Imre Kokai” dobijali odgovore.

Najčitanije

Sudar dva automobila na Majšanskom putu

Na Majšanskom putu desila se saobraćajna nezgoda u kom su se sudarila dva putnička vozila. Prema našim informacijama, u nezgodi nema povređenih ali je materijalna šteta velika.

Svečani doček za Lasla Đerea

Teniser Laslo Đere stigao je kući u Sentu. Sportista je trenutno na 31. mestu na ATP listi, a nedavno je osvojio turnir u Rio de Žaneiru.

Letnje računanje vremena od sledećeg vikenda

Prema prvobitnom predlogu Evropske komisije, kazaljke na satu u EU bi se ove godine pomerale zadnji put. Zbog tehničkih razloga to ipak nije moguće, te je utvrdjen novi datum 2021. godina.