Ugrás a tartalomra

Jake policijske snage na terenu u Subotici i okolini

2023.10.28
13:49
2023.10.28
17:57
Forrás
Pannon RTV
Više stotina pripadnika specijalnih jedinica policije prisutno je na prostoru severne Bačke. Na više mesta podigli su svoje kampove.

Specijalne jedinice policije stigle su i u Horgoš. Prema nezvaničnim informacijama useljeni su u Dom kulture u Horgošu. Nagađa se da će se u interesu bezbednosti meštana policijske snage zadržati duže vreme u naselju.

U okolini Tresetišta pored Palićkog jezera podigli su svoj kamp. Takođe, objavljeno je i da su se u Subotici pripadnici specijalnih jedinica okupili ispred zgrade Policijske uprave odakle su autobusima odveženi dalje. Širom Subotice kontrolišu smeštajne objekte, a na magistralnim putnim pravcima rade kontrole učesnika u saobraćaju. 

policijske akcije
policija
žandarmerija
Horgoš
Palić
Subotica
migranati

Najnovije

Najčitanije

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.