Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Jako nevreme praćeno gradom pogodilo Suboticu

2022.06.25
15:18
Forrás
Pannon RTV
Grad na severu Bačke je oko 12:30 zahvatilo jako nevreme sa olujnim oblacima. Led veličine trešnje je padao nekoliko minuta.
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Led je zabelio mnoga dvorišta i pešačke staze. Od naših gledalaca smo dobili nekoliko takvih snimaka. Obilne kiše su takođe pogodile i Suboticu, voda je poplavila više delova grada.

U Subotici se voda ponovo nakupila kod železničkog podvožnjaka, ali nije izazvala veće smetnje u saobraćaju.

Temperatura je takođe osetno pala sa 32 stepena na 20 stepeni. Ali sniženje temperature se neće zadržati jer se već u ostalom delu dana može očekivati ​​sunčano vreme. A u narednim danima u Vojvodini se očekuje pravi toplotni talas.

nevreme
Subotica

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.