Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Još jedan dan bez preminulih od kovida

2020-05-24
16:16
Forrás
Pannon RTV
U protekla 24 časa nije bilo novih preminulih od posledica epidemije, registrovano je 67 novih zaraženih osoba u Srbiji.

Ovo je drugi dan, nakon 59 dana od prve žrtve, kako nema preminulih od zarazne bolesti, s tim da je juče jedna osoba preminula od posledica oboljevanja od korona virusa. Od juče u 15 časova urađeno je 3.644 testova, a u 67 slučajeva registrovano je prisustvo virusa. Od posledica zaraze do sada je preminulo 238 osoba, i procenat smrtnosti je 2,13 odsto, dok je preko 5.800 osoba pobedilo bolest.

Proteklih dana pojavila su se žarišta, posebno u južnom delu Srbije i radnim kolektivima. Takva žarišta su na primer Zaječar, Smederevo i Vranje. Nadležni i dalje upozoravaju da je potrebno da se pridržavamo mera bezbednosti kako bi što pre prošla opasnost od zaraze u zemlji.

kovid
COVID-19
zaraza
kronavirus

Slične vesti

Najnovije

19:31, Frissítve: 19:40

Subotički festival ukusa

Subotički festival ukusa u cenrtu grada čeka sve zainteresirane tokom cele nedelje. Na manifestaciji, svi zainteresovani mogu da probaju i kupe proizvode malih preduzetnika iz okoline.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.