Ugrás a tartalomra
Szalai Attila karikatúrája

Jubilarni online koncert Juhas orkestra

2020-05-24
15:55
2020-05-24
17:00
Forrás
Pannon RTV
Jubilarni mini koncert u trajanju od 15 minuta moći će se pratiti večeras do 19 časova. Članovi orkestra koji postoji 20 godina nestrpljivi su da ponovo stanu pred publiku.

Večeras od 19 časova na Youtube kanalu orkestar Juhas predstaviće svoj online jubilarni koncert povodom 20 godina postojanja. Sastav koji svira narodnu muziku planirao je da povodom dve decenije postojanja krajem maja održi koncert u Velikoj većnici Gradske kuće, ali je zbog epidemije korona virusa to odloženo. Gabor Juhas, rukovodilac orkestra u proteklom periodu je na njihov Youtube kanal postavio materijal sa sedam ploča, sedam koncerata i tri video klipa. Sa ovim jubilarnim mini koncertom završavaju se njihove dosadašnje online aktivnosti, a članovi čekaju da ponovo mogu da nastupe pred publikom.

„Snimci su rađeni u Mađarskoj i ovde u Vojvodini. Svako je pojedinačno svirao svoju deonicu i kasnije smo tu radili audio i video montažu. Jubilarni koncert Juhas orkestra sada ovako izgleda, ali kada bude mogućnosti da ponovo zajedno sviramo, onda ćemo naravno održati planirani veliki koncert, a nakon toga krenuti na turneju od preko 10 stanica u Karpatskom basenu" kaže Gabor Juhas, rukovodilac, Juhas orkestar.

Juhász zenekar
Juhas orkestar
koncert

Slične vesti

Najnovije

19:31, Frissítve: 19:40

Subotički festival ukusa

Subotički festival ukusa u cenrtu grada čeka sve zainteresirane tokom cele nedelje. Na manifestaciji, svi zainteresovani mogu da probaju i kupe proizvode malih preduzetnika iz okoline.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.