Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Kamion za odvoženje smeća u Bečeju ispražnjen na neuobičajenom mestu

2020-02-27
19:11
Forrás
Pannon RTV
Jedno vozilo Komunalnog preduzeća "Potisje" iz Bečeja fotografisano je na neuoičajenom mestu: trojica zaposlenih tog preduzeća su teret iz kamiona izbacili na obali Mrtve Tise.

Protiv zaposlenih je pokrenut disciplinski postupak, a kompanija je u najkraćem roku uklonila smeće sa mesta gde je isto ostavljeno, istakli su nadležni na konferenciji za novinare.

Zoltan Feješ, direktor, Komunalno preduzeće "Potisje", Bečej: "Došlo je do kvara na kamionu. Radnici se nisu pridržavali pravila i nisu odneli smeće na deponiju, jer se zaglavila kašika. Smeće su izbacili pored obale Tise i nakon toga su otišli. Mi smo utvrdili šta se dogodilo, izašli smo na lice mesta, fotografisali smo, nakon toga je izašlo drugo vozilo i radnici su sakupili pepeo i razbacano smeće oko njega. Naši radnici su izbacili samo pepeo, nisu bacali građevinski šut i džakove. Kako su nam rekli, to se nije dogodilo. Ovo se prvi put dogodilo. Mi smo juče u 13 časova pokrenuli postupak protiv radnika."

Bečej
smeće

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Vučić: uvodimo nove mere

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio: pooštrava se zabrana kretanja za vikend ali i kućni ljubimcima je vraćen termin za šetnju.

1171 zaraženih koronavirusom u Srbiji

Zaraza je dijagnostikovana kod 111 ljudi u jednom danu. Testirano je 637 osoba, od tog broja je kod 526 osoba test bio negativan. Dosad je ukupno kod 5008 osoba urađen test