Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Kod TSC-a mlade nade u glavnoj ulozi

2020.06.25
18:13
2020.06.25
18:18
Forrás
Pannon RTV
Dečiji kamp, koji je TSC prvi put organizovao, bio je izuzetno uspešan - rekli su zvaničnici fudbalskog kluba iz Bačke Topole.
Pannon RTV/Szalai Adrián

Izgradnja kolektiva povezana sa igrom, tehničke vežbe i naravno utakmice. Tako je izgledao jedan dan mališana koji su se prijavili u fudbalski kamp TSC-a u Bačkoj Topoli.

Petra Pataki, Bečej: „Prijavila sam se da naučim nešto više o fudbalu. Kako se barata sa loptom i sve druge stvari o fudbalu."

Mark Zakinski, Temerin: „Zapravo bih voleo da ostanem ovde još najmanje dve nedelje. Jako mi se dopalo i treninzi su bili dobri."

Pannon RTV/Szalai Adrián/korábbi felvétel

Gabor Kakaš, trener mlađih kategorija, bio je u kampu odgovoran za tehničke finese: „Mi se sa decom bavimo u različitim oblastima. Postoje igre, postoje tehnike, postoji igra jedan na jedan. Ja se bavim tehnikom. Mislim da deca zaista uživaju, tako da smo u svakom slučaju jako dobro pogodili ovaj kamp, a za nas je definitivno najpozitivnije to što vidimo da deca odlaze sa osmehom na licu i dobro izmorena."

Pannon RTV/Szalai Adrián

Prema rečima generalnog direktora Sabolča Palađija, u kamp se prijavilo mnogo talentovane dece, ali je najvažniji cilj bio da se svi iz Bačke Topole svojim kućama vrate sa lepim uspomenama.

Sabolč Palađi, generalni direktor, TSC: „Zapravo to nam je i bio cilj, da organizujemo jedan kamp kroz koji će nas upoznati, upoznaće naše trenere i naš rad, naš klub i da sve to rade sa radošću i veselo."

U petodnevnom kampu su učestvovala deca iz gotovo svih krajeva Vojvodine – ukupno njih više od 120.

TSC
Kamp
deca
fudbal
klub
Bačka Topola

Najnovije

18:45

Pedesetogodišnjak među dinama

Gabor Sagmajster ponovo kreće na Dakar reli. Subotički motorista i ovoga puta vozi u najtežoj kategoriji, bez mehaničara. Dakar reli startuje 2. januara 2022. iz Haile u Saudijskoj Arabiji.

Najčitanije