Ugrás a tartalomra
MTI/Rosta Tibor

Korona virus u Mađarskoj: Preminule tri osobe, 345 novozaraženih

2021.09.09
11:40
2021.09.09
19:46
Forrás
MTI
Broj vakcinisanih u Mađarskoj je 5,8 miliona.

Preminula su još tri pacijenta, a zaraza korona virusom je dijagnostikovana kod još 345 mađarskih državljana. Na bolničkom lečenju se nalazi 215 pacijenata zaraženih korona virusom, od kojih je 26 osoba priključeno na respirator.

U Mađarskoj je do sada vakcinisano oko 5,8 miliona ljudi, od kojih je više od 5,5 miliona primilo drugu dozu, a 461-a hiljada građana je već primilo i treću vakcinu.

Mađarska
koronavirus
korona virus
novozaraženi
vakcina

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.