Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Lančani sudar na putu Subotica-Bajmok

2022.09.30
13:13
2022.09.30
16:01
Forrás
Pannon RTV
Na putu za Bajmok na izlazu iz Subotice jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila.

Sudarila su se četiri putnička automobila, ali je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo ukupno pet vozila. Prema izveštaju policije u pitanju su bile lakše povrede. U ranim prepodnevnim časovima uviđaj je još uvek trajao.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Prema rečima lica prisutnih na licu mesta, što je potvrdila i policija, prvi automobil je pokušao da skrene levo. Zbog toga je vozilo, koje se kretalo iza njega, počelo kočiti, a zbog toga su se sudarila još tri putnička automobila, tako je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo ukupno pet automobila. O nastalim povredama se zna samo da su dve osobe prebačene u bolnicu, ali su srećom samo lakše povređene.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Vozilo hitne pomoći je uz uključene sirene prevezlo dve povređene osobe iz trećeg automobila. Policija je potvrdila da su zadobili samo lakše povrede. Vozači ostalih vozila još uvek su na mestu događaja jer se od njih uzimaju izjave.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil skretao levo na putu Subotica-Bajmok. Iza auta koji je skretao, išao je putnički automobil marke Dacia, koji je počeo kočiti, zbog čega su se sudarila još tri putnička automobila koja su se kretala pozadi. Na mestu nesreće, dok je naša novinarska ekipa bila tamo, mogle su se uočiti rasute sitne krhotine i nešto paradajza – koji se verovatno prevozio u jednom od automobila. Nesreća se dogodila na izlasku iz Subotice, posle Buvljaka. Tokom uviđaja saobraćaj se odvijao usporeno, nije bilo potpunog zatvaranja puta.

sudar
Subotica
Bajmok

Najnovije

Najčitanije

Pucnjava u Horgošu

Na društvenim mrežama večeras su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako jedna grupa migranata šeta ulicama Horgoša, a povremeno se čuje i pucnjava.

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.