Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Laslo Đere savladao Ramosa Vinjolasa u Parizu i plasirao se u drugo kolo

2019-05-26
19:14
Forrás
Pannon RTV
Laslo Đere je bez izgubljenog seta sa 3:0 ( 6:3, 6:2 i 7:6,) nadigrao Španca Ramosa Vinjolasa, uvek neprijatnog suparnika na šljaci i ušao u drugo kolo Rolan Garosa.

Drugi put u karijeri Laslo se izborio da igra u drugom kolu  grend slema. Statistika je na njegovoj strani jer je u svim parametrima bio je bolji i posle pobedničkog udarca, Laslo je poslao poljubac, negde "tamo gore", a ko zna porodičnu priču tog mladog sportiste zna da je Laslo, kao i uvek, svoju pobedu posvetio svojim roditeljima.
Došao je i taj trenutak u karijeri ovog mladića setnog osmeha da deli autograme publici ovog predvečerja u Parizu, a za dva dana čeka ga okršaj sa Aleksejem Popurinom koji se talmiči pod australijskom zastavom. Mlađi je šest godina od Lasla i ima trofej juniorskog pobednika Rolan Garosa od pre dve godine, ali i Đere ima takmičaeske adute.

Laslo Đere
Rolan Garos

Slične vesti

Najnovije

19:16, Frissítve: 21:05

Davanje krvi spašava živote

Svaki put može spasiti živote. To važi za mnoge stvari, a posebno za davanje krvi. Senćani ovo dobro znaju, zato se jutros velik broj građana prijavilo za dobrovoljno davanje krvi.

Najčitanije

Fekszik a másodvetés

Ove godine nevreme obralo rod

Oluja kakvu mnogi ne pamte, najveću štetu napravila je na rodu koji je bio pred berbu: na kukuruzu, kao i voćnjacima punim zrelih jabuka.