Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Mađarska reprezentacija poboljšala plasman na tabeli

2020-10-19
18:15
Forrás
MTI
Zahvaljujući pobedi nad Srbijom i remijem sa Rusijom, reprezentacija Mađarske dospela na drugo mesto u diviziji u kojoj su još i Turska i Srbija.

Fudbalska reprezentacija Mađarske je napredovala devet mesta na tabeli Lige nacija te je sada na 23. poziciji. Mađari su u septembru pobedili Tursku 1:0, izgubili od Rusije 3:2, u oktobru su pobedili Srbiju 1:0 i odigrali nerešeno sa Rusijom 2:2.

Mađarska je trenutno na drugom mestu B divizije, iza Rusije, a ispred Turske i Srbije. Na tablici Lige nacija Rusija je na 20. mestu, Mađarska 23, Turska 27 a Srbija 29.

Uzvratna utakmica sa Srbijom igra se 15. novembra u Areni Puškaš u Budimpešti.

futbal

Najnovije

19:37

Božićni vašar knjiga u Horgošu

U horgoškoj biblioteci organizovan je Božićni vašar knjiga, na kome su zainteresovani mogli da biraju između blizu 100 knjiga. Mnogi su za predstojeće praznike kupovali knjige za svoje najmilije.
18:07, Frissítve: 18:48

Zajedno za Oliverovo izlečenje

Širom sveta postoje dobronamerni ljudi, koji žele da pomognu Oliveru Palu Gajodiju iz Bajmoka, koji svojim donacijama pomažu u tome da dečak, koji će uskoro napuniti jednu godinu, dobije ono što mu je najpotrebnije: tretman genske terapije.

Najčitanije

Tragedija kod Bajmoka

Putnički automobil i voz sudarali su se jutros oko osam časova kod Bajmoka. U nesreći život je izgubila S.U. stara 31 godinu, iz Kikinde. Prilikom uviđaja nadležni su zatekli podignutu rampu.

Ilegalni migranti prevezeni iz opštine Novi Kneževac

Jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prevezli oko 450 migranata iz opštine Novi Kneževac. Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, migranti su smešteni u za to određene prihvatne centre.