Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Mađarski filmovi u kanjiškoj Cnesi

2021.04.26
20:33
Forrás
Pannon RTV
U četvrtak projekcija „Jutarnje groznice" u Kanjiži.

Na Dan mađarskog filma, u četvrtak počinje program projekcije mađarskih filmova u kanjiškoj Cnesi. U sali doma kulture će u bioskopskoj dvorani biti prikazan film Petera Gardoša „Jutarnja groznica", mađarsko-švedsko-izraelsko ostvarenje koje se emituje sa početkom u 19 časova.

Rukovodilac Doma kulture Erika Nadrljanski Tornai kaže da je ulaz slobodan, ali da zbog ograničenog kapaciteta treba rezervisati mesto na telefon Cnese 024/873-043. Projekcija se realizuje zahvaljujući mađarskoj nacionalnoj filmskoj instituciji, odelenju za kulturu ambasade Mađarske i beogradskom Kolegium Hungarikumu.

Cnesa

Najnovije

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.