Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Huszák Krisztián

”Magazin putnika” je ovaj restoran proglasio za najbolji u Vojvodini prošle godine

2020-08-02
16:55
2020-08-02
17:05
Forrás
Pannon RTV
Mađarski magazin je po 22. put proglasio najbolje pružaoce turističkih usluga u protekloj godini.

Restoran „Štrand - Bekavar" u Kanjiži izabran je glasovima publike za najbolji vojvođanski restoran u 2019. godini, u glasanju koje je organizovao ”Magazin putnika”. U godini nacionalnog jedinstva, ove godine su pored mađarskih pružaoca turističkih usluga nagrađeni i najbolji smeštajni i ugostiteljski objekti u inostranstvu. Nagradu su dobila i dva objekta u Vojvodini, od kojih je jedan „Bekavar" u Kanjiži.

Restoran „Bekavar" u Kanjiži je u vlasništvu porodice Mučibabić od 2015. godine. U proteklom periodu su realizovali brojne razvojne projekte, kako bi stvorili jedan kvalitetan restoran na obali Tise. Momčilo Mučibabić, vlasnik, „Štrand - Bekevar", Kanjiža: „Mnogo stvari smo promenili ovde u restoranu i sada smo pre nekoliko dana saznali da smo dobili ovo veliko priznanje. To nas je jako iznenadilo i veoma smo srežni, velika je čast što smo primili ovu nagradu i nastavljamo dalje."

Restoran „Štrand – Bekavar" postao je još popularniji među turistima u okviru projekta „Helo Kanjiža". Primarni cilj projekta je upoznavanje stranih i domaćih turista sa turističkim segmentima, a u isto vreme pokušavaju da ponudu Kanjiže predstave u modernom izdanju. Ivet Bodnar, saradnica zadužena za turizam, Kanjiža: „Kada smo započeli projekat „Helo Kanjiža", jedan od glavnih ciljeva naše opštine bio je da ojača i podrži one koji rade u turizmu i naše pružaoce usluga sa malo marketinške aktivnosti. Mislim da za našu lokalnu samoupravu predstavlja posebno zadovoljstvo što je Restoran „Bekavar" dobio takvo priznanje i da se naša opština može pohvaliti sa jednim restoranom koji je dobio takvo priznanje."

„Bekavar" u Kanjiži očekuje goste svakog dana u nedelji. Od četvrtka do nedelje posetioce restorana očekuje i živa muzika, tako da mogu uživati u ukusnoj hrani u još prijatnijem ambijentu.

turizam
restoran
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

22:34

Na dva točka u Temerinu

Turistička organizacija Temerina je povodom Dana bez automobila organizovala biciklističku rutu od centra Bačkog Jarka do salaša Antero u predgrađu naselja.

Najčitanije

Crkvena slava u Srbobranu

Ova manifestacija se u ovom južno-bačkom mestu održava svake godine 14. septembra. Vernici su ove godine, zbog epidemiološke situacije, slavili uzdržanije, pridržavajući se propisanih mera.