Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Migranti napali jednu ženu u Beogradu

2020.01.07
17:10
2020.01.07
20:01
Forrás
Pannon RTV
Komšije i prolaznici su pomogli u hvatanju migranata.

Ilegalni migranti su kod sebe imali i jedan oštar predmet, koji su, kako je rekla napadnuta žena, i upotrebili, ali na sreću nikoga nisu uspeli da povrede.

Pannon RTV

Komšije i prolaznici su pružili pomoć da se migranti uhvate, a nakon toga je i policija za nekoliko minuta stigla na lice mesta.

Pannon RTV

Napadnuta žena je izbegla ozbiljnije povrede, ali na telu nekoliko modrica. Migranti su je, kako je rekla, šutirali i u ruke i u noge.  Žena je migrante zatekla u krađi u svom dvorištu i tada su je napali. Ove godine se u glavnom gradu Srbije već dogodilo nekoliko sličnih incidenata.

napali
žena
Beograd

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!